![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Maturę dopiero pisałem, a już czeka mnie wybór uczelni wyższej..
Może byście mi, drodzy fachowcy, doradzili jaka uczelnia lepsza? Dostałem się na: Uniwersytet Łódzki - Informatyka Uniwersytet Wrocławski - Matematyka Wojskowa Akademia Techniczna - Zarządzanie i Marketing (w domyśle, że za rok studiuję 2 kierunki, tzn informatykę jeszcze) Czekam jeszcze na wyniki rekrutacji na Uniwersytecie Warszawskim Mnie - Warszawiaka - najbardziej interesują te 2 ostatnie, tzn WAT i UW, ale czy to jest najlepszy wybór? Może ktoś na którejś uczelni studiował i coś nieco może opowiedzieć? Suchym rankingom publikowanym w czasopismach nie bardzo ufam.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najwazniejsze i tak jest to co sam sie nauczysz, uczelnia bedzie miala w tym male znaczenie.
radze zobaczyc w informatorze kierunkow na ktore sie dostales spis przedmiotow, zobacz co z tego mniej wiecej Ci najbardziej odpowiada lub czym bys chcial sie w przyszlosci zajmowac, inaczej uczelnia bedzie tylko niemilym obowiazkiem... a na koniec mam prosbe: prosze wybierz jak najszybciej uczelnie, dostales sie na kilka uczelni to fajnie, ale pomysl ze mozez blokowac miejsce innym... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie o tym myślę... W Łodzi to się na 90% wszysci dostaną, bo na 300 miejsc z 50 się nie mieści, i to dostały się osoby mające bardzo wysokie wyniki...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Uniwersytet Łódzki - Informatyka nic nie przebije informatyki na uczelni technicznej; chyba, że lubisz matme a., matme w., matme d., matme al. etc" :] Cytat Uniwersytet Wrocławski - Matematyka mam nadzieję, że nie keirujesz się tym, że w liceum byłeś dobry z matmy... Cytat (w domyśle, że za rok studiuję 2 kierunki, tzn informatykę jeszcze) byłbym ostrożny z takimi "domysłami", zarówno od strony praktycznej jak i technicznej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tymi domysłami to łatwo się przejechać jak powiedział przemówca
![]() Też zakładałem, że na 3cim roku sobie coś wezmę ... ale szczerze Ci powiem ... nie chce się :] Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:18 |