![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
help
![]() niby wszystko działa ale emaila wyslac nie chce.. wie ktos co moze powodowac ze nie chce wysylac maili?? naprawde zalerzy mi na czasie i wybaczcie ze taki ciemny ejstem...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mówisz, że wszystko działa do wysłania maila??
a sprawdzasz na domowym serwerze, czy gdzieś na necie?? bo ostatnio większość usługodawców rząda, aby w mailu był podany parametr "From" w nagłówku maila... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzam u siebie na serwerze....
a jak dodac do tego nagloweg from?? bo po przycciesnieciu wyslihj pojawia mi sie info ze email nie zostal wyslany wiec nie wiem o co chodiz.. oto adres skryoptU: http://www.radio-deamon.slp.pl/nowa/email.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... linia 26:
a potem w linii 36:
W 26 chyba powinno być "=" zamiast "-". Po 2: linię 7:
przerzuć po ustaleniu wartości zmiennej temat. a nagłówek dajesz (przykładowy nagłówek From):
o ile się nie mylę sam mail również może być. I dalej można dodawać inne nagłówki takie jak Reply-to itd. Ten post edytował mkp 24.07.2006, 11:49:02 |
|
|
![]()
|
|
dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:23 |