![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Bardzo potrzebuję takiego cms-a co jest na tej stronie www.farby.info.pl Proszę mi podać nazwę tego CMS-a. Jak jeszcze mozecie to podajcie mi też nazwę tego cms-a www.webmaster.xk.pl Z góry dziękuję!!! ![]() ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie znaju
![]() I nie sadze zeby ktos sie dowiedzial bo na dole nic nie pisze i w meta niema generator, moze jakis autorski system, to nic takiego wielkiego. moze wyslesz maila do autora i ci odpowie. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo potrzebuję takiego cms-a co jest na tej stronie www.farby.info.pl Jak już Ci napisał ~nasty_psycho jest to najpradopodobniej system autorski, napisz do admina strony to Ci może powie.Proszę mi podać nazwę tego CMS-a. Jak jeszcze mozecie to podajcie mi też nazwę tego cms-a www.webmaster.xk.pl Zjedź na dół, zerknij na stopkę i sam sobie będziesz mógł odpowiedzieć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no faktycznie nie otwieralem tej drogiej stronki, chodzi na mambo.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam przez to rozumieć, że strona www.webmaster.xk.pl jest zbudowana na mambo?
Proszę Was podajcie mi link do strony gdzie mogę pobrać mambo. Jeszcze jedno. Nie znacie czasami strony gdzie można pobrać jakieś szablony do qlweb? ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Proszę Was podajcie mi link do strony gdzie mogę pobrać mambo http:// -> google.com -> wpisz mambo -> kliknij link -> download -> save -> unzip -> voila ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
voila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
podajcie mi jeszcze linki gdzie mogę pobrać szablony do qlweb? -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:00 |