![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcialem sie przesiasc na klase PEAR DB, duzo czytam i szukam jednak ciagle mi bledy jakies sie pojawiaja, jak zwykle na pocztaku. Jednak nie mam zielonego pojecia czy czasem jakiejs biblioteki nie powinienem dodac czy jakies bledy w polaczeniu mam ![]() to jedyne co laduje na pocztaku skryptu require_once 'DB.php'; Ale przy wlaczeniu funkcji fetchrow() ciagle mam blad ![]() Ten post edytował camikazee 2.07.2006, 23:06:33 -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
1. Popraw znacznik w temacie na [php] lub to dopisz bo z MySQL to niewiele ma wspólnego
![]() 2. Jeśli liczysz na pomoc, to przestań, no chyba że: a) podasz jaki błąd Ci wywala cały czas; b ) loiczysz na obecnośc jakiegoś Jasnowidza na forum; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR, expecting T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM taki oto blad mam, polaczenie z baza na 100% jest, bo wyciagajac dane metoda getall+foreach wszystko dzialalo -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy trzeba zakładać nowy temat tylko dlatego że jest się leniem i nie chche poszukac samemu?
Chyba nie. List of Parser Tokens I co widzimy? Że T_OBJECT_OPERATOR to nic innego jak -> A T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM to to samo co :: I jak teraz brzmi nasz błąd? Parse error: Błąd składni, Niespodziwanny operatpr ->, Spodziewano sie :: |
|
|
![]()
|
|
to moze ja to pokaze
mniej wiecej wyglada to tak w linii 20 jest blad Ten post edytował camikazee 2.07.2006, 23:25:28 -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
W linii 19 mamy zmienną $dbResult a w linii stałą dbResult, którą php traktuje jako identyfikator klasy dlatego chche ::.
Zgubiłeś pieniążki - $ |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Dziekuje bardzo za szybka pomoc ![]() -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:46 |