![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie,
nie wiem jak się do tego zabrać, potrzebuję skrypt [php, js, asp ![]() wiem że zawile napisane ale nie wiem jak się do tego zabrać ![]() pozdr, olcia |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozwieje Twoje watpliwosci - to JS a nie php
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to super, już wiem że to js ale jak to zrobić
![]() pozdr, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest forum o JS...
Powiem tylko, ze w obu radiobuttonach musisz uzyc zdarzenia onClick Nie pamietam jak sie (de)aktywowalo pola textowe wiec wiecej z pamieci nie napisze... |
|
|
![]()
|
|
może znasz jakies link gdzie znalazłabym coś na ten temat?
nie da się tego via php? |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można przez php, tylko wtedy pola tekstowe wygenerują Ci sie dopiero na następnej stronie, po submicie
![]() :arrow: http://www.google.pl/search?q=%2B%22java+s...2B%22onclick%22 -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, poswiecilem swoje 10 minut po kolacji...
http://stargate.uz.zgora.pl/~fido/radio.html Tetsowalem pod IE5.0, 6.0 i Mozilla 1.2 |
|
|
![]()
|
|
dziękuję
![]() pozdr, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:44 |