![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkicy
mam problem z moja bazą mianowicie nie moge tam stwozyc zadnej tabeli moja wersja mysql to 5.0.0-alpha-nt. loguje sie normalni na uzytkownika ktrorego stworzylem dajac mu wszelkie uprawniwnia. stworzylem baze danych JAKAS_BAZA przechodze do niej uzywajac polecenia use JAKAS_BAZA i zaczynaja sie schody, pisze :
w odpowiedzi dostaje: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponde to your MySQL server version for the right syntax to use near 'nul default ' ', parent_id int(11) not null, licznik int(11) not null, language varch' at line 3 Probowalem stworzyc jaka kolwiek tabele zakladajac ze cos w powyzszym skrypcie zle napisalem ale za kazdym razem jest to samo czyli SYNTAX ERROR. z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nie wiem dlaczego mi to nie dziala. zainstalowalem starszą wersje MySQL 4.0.2 i juz mi wszystko smiga. pozdrawiam Ten post edytował Jarek_Sk 15.06.2006, 14:51:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może tak zadziała:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:09 |