Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> ob_start() czyli błędy po przeniesieniu galerii na nowy serwer
Łukasz Piotrowsk...
post 29.05.2006, 17:34:56
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witajcie!
Na żadnej polskiej stronie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a po hiszpańsku niezbyt rozumiem, więc pozwolicie, że zapytam tutaj.
Otóż chodzi mi o stronę http://kmtorun.my-place.us/. Na poprzenim serwerze (lycosie), na którym niestety zabrakło miejsca, wszystko było w porządku. A po przeniesieniu galerii na ten serwer wszystko padło, pojawiły się dziesiątki linijek z błędami.
Sam nie wiem, jak to naprawić, mam więc ogrooomną prośbę tongue.gif Wie ktoś może jak pozbyć się tych błędów i przywrócić stronę do normalności? winksmiley.jpg
Go to the top of the page
+Quote Post
Prph
post 29.05.2006, 19:31:18
Post #2

-----

Jak sam widzisz, administrator, wylaczyl mozliwosc przechwycenie strumienia wyjsciowego generowanego przez skropty... Tylko zastanawiam sie po co? OB moze byc niebezpieczne?

W sumie spotykalem sie z roznymi komunikatami tego typu. Ostatnio nawet mail() zablokowali na serwerze, ale na krotko ;-)

Jak pozbyc sie bledow? mozesz usunac wszednie ob_start i inne funkcje output buffera. ale jezeli autorzy galerii (domyslam sie, ze nie jest Twojego autorstwa) uzyli ob_xyz to pewnie miali ku temu powody.

Pozdrawiam.
+Quote Post
Apo
post 29.05.2006, 19:31:37
Post #3

-----

wyżuc ob_start() z początku kodu, pewnie jeszcze bedzie tam ob_end_flush i ob_get_contents. Of kors musisz poprawic potem kod ...
+Quote Post
Łukasz Piotrowsk...
post 30.05.2006, 11:36:00
Post #4

-----

Dziękuje ślicznie, zobaczymy, co da się z tym zrobić biggrin.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:49