![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Na żadnej polskiej stronie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a po hiszpańsku niezbyt rozumiem, więc pozwolicie, że zapytam tutaj. Otóż chodzi mi o stronę http://kmtorun.my-place.us/. Na poprzenim serwerze (lycosie), na którym niestety zabrakło miejsca, wszystko było w porządku. A po przeniesieniu galerii na ten serwer wszystko padło, pojawiły się dziesiątki linijek z błędami. Sam nie wiem, jak to naprawić, mam więc ogrooomną prośbę ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sam widzisz, administrator, wylaczyl mozliwosc przechwycenie strumienia wyjsciowego generowanego przez skropty... Tylko zastanawiam sie po co? OB moze byc niebezpieczne?
W sumie spotykalem sie z roznymi komunikatami tego typu. Ostatnio nawet mail() zablokowali na serwerze, ale na krotko ;-) Jak pozbyc sie bledow? mozesz usunac wszednie ob_start i inne funkcje output buffera. ale jezeli autorzy galerii (domyslam sie, ze nie jest Twojego autorstwa) uzyli ob_xyz to pewnie miali ku temu powody. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyżuc ob_start() z początku kodu, pewnie jeszcze bedzie tam ob_end_flush i ob_get_contents. Of kors musisz poprawic potem kod ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje ślicznie, zobaczymy, co da się z tym zrobić
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:49 |