![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie oceniajcie zbyt surowo, to moje pierwsze prace w tym temacie
![]() ![]() http://upload.turgon.be/snb.png -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi się podoba, tez lubie taki styl, ale atrakcyjne to nie jest dla przecietnego internauty...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grobowo. Surowo. Zakład pogrzebowy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje
![]() ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tylko co tu oceniać? 3 kolory i to wszystko, kompletnie mi się nie podoba.
BTW: czy Ty jesteś skoczek? -------------------- Warsztat: http://traktor.net.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pokazal bym tego nawet swojemu psu
![]() Jak dla mnie porazka i nie wiem po co wogle dajesz pod ocene cos takiego. Rozejrzyj sie po necie i sam ocen swoje "dzielo"... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm niby prosto ale mało mało i raz jeszcze mało... w sumie to wygląda jak dokument w wordzie:) moze jakies ob ramowanie daj gdzie niegdzie? troszke moim zdaniem zbyt proste:) no ale jeśli tak lubisz to zostaw:) twoj blog:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest?
Skan z rozjechanego kota? Przecież tam nic nie ma. Nagłówek i jakaś treść. Wszystko szaer i banalne. Nic ciekawego. A na góze jakieć łapki, nic one nie mówią i nie symbolizują. Nie miałeś pomysłu co tam wstawić? Wszystkie pozycje menu takie będą? |
|
|
![]()
|
|
A myślisz, że miałem kiedykolwiek pomysł kiedy wykonywałem Laya
![]() P.S. NightWalk posługiwałem się cztery lata temu nickiem Skoczuś, ale potem przeszłem na Turgona i tak zostało ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A myślisz, że miałem kiedykolwiek pomysł kiedy wykonywałem Laya ? A powinieneś mieć. Możesz conajwyżej zmienić swoją koncepcję w trakcie tworzenia projektu. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wybacz, ale nie ma co oceniac. bida z nędzą
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wim, dlatego projektuje już nową wersję
![]() Wyprodukowałem wersję Alpha, lecz brakło mi pomysłu : http://upload.turgon.be/sbn2.png Ten post edytował Turgon 19.05.2006, 14:14:15 -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oślepłem. jeszcze gorzej niż za pierwszym razem
-------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Rozumiem, ale w pewnym momencie znikł mi pomysł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznij od nowa... fajne jest połączenie kolorów -biały szary zielony.
Ten post edytował Master Miko 19.05.2006, 15:59:59 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra spróbuje coś wykombinować
|
|
|
![]()
|
|
Bo wiesz... zawsze o wiele trudniej jest zmodyfikować swój projekt, niż zrobić go od nowa... widze, że ustawienie jest dobre.. kolorystykę moim zdaniem pojmiesz... tylko do tego trzeba czasu.
ja np. jak zaczynałem robić strony... to je robiłem... 1. przez font 2. w ramkach 3. na tabelach 4. efekty w javascripcie (zamiast css) 5. 0 zgodności ![]() 6. kolory że aż szkoda gadać ![]() To są straszne herezje... wiem ![]() Ale też kiedyś byłem noobem. Wyczucie kolorystyczne zdobywa się z każdą nowo zrobioną stroną ![]() btw: a jeżeli zielony w tej kolorystyce to popatrz na odcienie. Najfajniejszy jest pastelowy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Co do tego pastela, może jakieś przykłady
|
|
|
![]()
|
|
Niestety obecnie nie
![]() Najlepiej byłoby gdybyś zrobił stronkę (dał zwykły zielony, szary i jako tło biały [albo odwrotnie?] ), dał print screena, potem odpalił w photoshopie, załadował screen i pobawi się odcieniami. Jak by Ci się spodobały... zapisujesz i dajesz do oceny ![]() Ten post edytował Master Miko 19.05.2006, 16:48:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mialem nie oceniać w sumie
![]() minusy - antialiasing w każdej czcionce (rób to tak jak ma to wyglądać już w przeglądarce) - ciemno szaro (zadna z wersji mi sie nie podoba) - menu jakies takie wąskie - wygląda na to, że od samego początku nie miałeś na to pomysłu - ogół na minus plusy przejdzmy dalej... ...a tak ogólem no uklad jak uklad, wygląd na 1+ pracuj dalej -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 23:55 |