![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie niedawno skończyłem robić theme. Ma taki szarobrązowy kolor...
Skiiiin Jest to mój pierwszy dobry skin, więc chcaiłbym abyście go ocenili. Z góry dzięki za ocenę i komentarze -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmartwię Cię zarówno wizualnie jak i od strony HTML jest to fatalne.
wizualnie ma kolor rzadkiej kupy do tego brak jakiejkolwiek spojnosci,. mysli przewodniej czy wrecz _minimum_ pomyslu. wybacz, ale kilka ramek i brzydki top to nie "projekt". ba. to nawet nie jest szkic, tylko cos co od razu powinno wyladowac w koszu... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, błędy w kodzie się poprawi, kolor można zmienić, logo jest tylko narazie, ale nie rozumiem tego że to nie jest nawet szkic
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Minusy
Generalnie myślę, że powinieneś jeszcze popracować i "dopieścić" ten szablon, aby był naprawdę dobrze i profesjonalnie wykonany ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Brak wyróżnienia dla linków, tekst niczym się od nich nie różni - dopiero po najechaniu
![]() Brzydkie logo strony, powinno być też mniejsze ( height ) - jak już mówiłem logo było szybko zrobione i raczej będzie miejsze(chociaż czy ja wiem...) Środek strony wychodzi, poza obszar nagłówka ( MMORPG ) - zapomniałem że przez obszar pomiędzy tabelami logo powinno być szersze Czczionka w stopce powinna być mniejsza - tak? mi to nie przeszkadza ale zmiejsze Brak !DOCTYPE - to tylko mały problem Kod na tabelkach - tzn? Brak walidacji - tzn? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Brak wyróżnienia dla linków, tekst niczym się od nich nie różni - dopiero po najechaniu ![]() Mój błąd poprawię sie Brak wyraźnego wyróżnienia dla linków ![]() ![]() Cytat Czczionka w stopce powinna być mniejsza - tak? tak ![]() Cytat Brak !DOCTYPE - to tylko mały problem Niby mały problem, ale ma duże znaczenie :]Cytat Kod na tabelkach - tzn? http://osiolki.net/tabelki/Cytat Brak walidacji - tzn? http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...jalnyprojekt%2F![]() Zobacz również: Kurs XHTML Pozdrawiam ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[pomysł] : [0/0] - nie ma co tutaj oceniać
[layout] : [2/10] - podoba mi się tło, jednak to za mało na powalenie z nóg [kolory] : [4/10] - nic nadzwyczajnego i do tego ta różowa reklama :/ [logo] : [0/0] - brak loga [kod] : klapa - 5 tabelek na taką stronę? [funkcjonalność] : [0/0] - co tutaj oceniać? [RAZEM] : [2/10] - tak na dobrą zachętę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
temat można zamknąć, dzięki za komentarze, ale to był mój pierwszy skin i teraz mam leprzy pomysł
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(radex_p @ 2006-05-06 07:56:25) temat można zamknąć, dzięki za komentarze, ale to był mój pierwszy skin i teraz mam leprzy pomysł ![]() Fajnie że masz pomysł, ja mam tyle pomysłów, a wielu zrealizować nie mogę ![]() Ja jeszcze nie oceniałem... dałbym 3/10 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja dam [5/10] bo jak pierwszy to pierwszy
![]() ![]() -------------------- --=::<+Fight::To::Win+>::=--
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(event @ 2006-05-06 21:13:44) A ja dam [5/10] bo jak pierwszy to pierwszy ![]() ![]() jedno i drugie nie przemawia do mnei jako argument. a czemu szkicem to nawet nie jest? bo szkic wymaga pomyslu, ktorego tu brak. 0/10, do kosza, i duzo rysowac. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:11 |