![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to bardzo banalny problem. Otóż:
Mam w jednym wierszu umieszczone 2 kolumny w których są 2 form. To wygląda tak: Problem w tym, że cały wiersz niemiłosiernie się powiększa. Problem znika, gdy wstawi się znaczniki form pomiędzy </td> i <td> czyli tak: To jest bardzo ZŁY sposób i nie jest poprawny. Jak rozwiązać ten problem?? Jakie atrybuty należy nadać w CSS znacznikowi form? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż cały kod od <table>... do<table> bo u mnie wszystko ok
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli te 2 formularze odnosza sie do tego samego "action" to mozesz przecierz zastosowac jeden form z dwonam polami <input type="submit"> tylko ze dla kazdego daj inne value
a tak btw czemu jest zlym pomyslem dawanie <form> pomiedzy </td><td>?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Qvazar: wszystko u CIEBIE ok bo ja do buttonów mam jeszcze style zdefioniwane (dodaj sobie background do <tr> to zobaczysz, że się rozszerza.)
@phobos: nie odnoszą się do tego samego action. To są odzielne formularze. Zły pomysł z dodawaniem jest taki, że to niezgodne ze specyfikacją html. Ten post edytował Master Miko 15.04.2006, 14:08:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj
i teraz powalcz z formularzem ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, działa znakomicie
![]() ![]() Wiedziałem że banał ![]() Ten post edytował Master Miko 15.04.2006, 14:41:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:37 |