![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobić formularz, ktorego dane maja trafic do mnie na maila. Mam cos takiego:
plik formularz.html oraz plik formularz.php
Niby wszystko przechodzi ok ale nie dostaje wiadomości. Możliwe jest, że serwer nie obsługuje tego? Stronkę mam na darmowym serwerze free.of.pl Jeszcze jedna kwestia: można przesyłać załaczniki w takim mailu? W jaki sposób? Z góry dzięki za odpowiedź! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozliwe, ze funckja mail()" title="Zobacz w manualu php" target="_manual jest wylaczona, wtedy polecam uzycie darmowej klasy phpMailer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mail ("mojmail@poczta.fm", "Formularz", $wiadomosc, $header); hmmm, czy to aby napewno Twój e-mail? ;] domyślam się, że celowo go ukryleś przed userami forum, ale spytałem - dla pewności (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to nie jest moj mail:) Specjalnie go ukrylem:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a probowales wyslac maila bez tego formularza tzn
mail("mojemail.poczta.fm","temat","wiadmosc") dochodzi takie cos?? a ) poczta.fm ma zablokowane zeby nie odbierac poczty od tego serwera na ktorym masz kod(sprawdz tez jakis inny mail jak masz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ) b ) jak nie to moze twoj serwer nie ma serwera SMTP czyli nie wyslesz z niego maili rozwiazanie -->phpmailer |
|
|
![]()
|
|
Chyba mam wylaczona funkcję mail() bo nawet wysylanie maila bez formularza nie pomoglo. To z tym sobie juz poradze:) Ale nikt mi nie odpowiedzial na druga czesc pytania: czy mozna w takim mailu przesylac zalaczniki? Jesli tak to jak?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 16:02 |