![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie nie wiem czy w dobrym dziale piszę jak nie to przepraszam
mam taki problem chciałem sobie zrobic w php costakiego Kod index.php?news=zabacz=newsy cos w tym stylu ale nei wiem jak prosze o pomoc -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale co?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj artukul "przyjazne URLe" znajdziesz go na stronie głownej php.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem jak do dokłądnei napiać miec cos takiego
Kod modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=96 takie cos miec ddd=ccc zeby to sie opierało na case czy jakos tak :] np: mam cos takiego index.php?a=id i jak bede miał wpliku id to nie chodzi .. index.php?a=id.php?aa=1 Kod <?php switch ($_GET['aa']) { case 0: print "edytowanie"; break; case 1: print "i jest równe 1"; break; case 2: print "i jest równe 2"; break; } ?> :] mam nadzieje ze mnie czaisz :] -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.php?aaa=ddd&ccc=bbb&lol=lol69 itd itp
|
|
|
![]()
|
|
nom tak ale jak to zrobić ?
-------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie tak
tylko
to sa ogólnie wartości tablicy GET poczytaj jak się nie orientujesz *manual* Ten post edytował huntercs 31.03.2006, 21:28:56 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za naprowadzenie
![]() Eh dobrze nie czaje :] mogłby mnie ktos bardziej na kierowąć ? rozumie ze id to jakas zmienna ale co mam zrobic zeby to chodziło ? Ten post edytował kt1 1.04.2006, 07:19:14 -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ostatioio nie uzywałem
![]() ![]() -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki dziła he banalne to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |