![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie napisałem, ale to też próbowałem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.
Echhh, tak ciężko jest przeczytać manuala? Przecież tam wszystko jak byk jest napisane: Sesje Masz ramkę o wdzięcznym tutule: Uwaga! A co w niej? Cytat Jeśli używane są tablice $HTTP_SESSION_VARS/$_SESSION i i wyłączona jest opcja register_globals, nie powinno się używać session_register(), session_is_registered() i session_unregister(). 2. Cytat Tworząc tak sesję A to jest bardzo ciekawe co piszesz. Ja zawsze tworzę sesję za pomocą session_start() (bez umiejętności posługiwania się dokumantacją daleko nie zajdziesz) |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat Jeśli używane są tablice $HTTP_SESSION_VARS/$_SESSION i i wyłączona jest opcja register_globals, nie powinno się używać session_register(), session_is_registered() i session_unregister(). Tylko że jest na on...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Guest @ 2006-03-22 18:25:01) Tylko że jest na on... To tym gorzej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) 1. Sesję trzeba utworzyć: session_start() 2. Nie można mieszać sposobówobsługi sesji. Niezależnie od ustawieć register_globals |
|
|
![]()
|
|
Oto pliczki:
admin.php (plik główny)
admin_log.php (strona z logowaniem, sam formularz)
login.php
Edit Czy po wpisaniu takie funkcji Powinna wyświetlić się zawartość ciasteczka? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:50 |