![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam za zadanie storzyć projekt bazy danych na potrzeby obsługi hurtowni materiałów budowlanych.
Jeżeli moge prosić o wskazówki i podpowiedzi. Może ktoś zajmował się juz tym tematem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam pytanie? To jest:
a) praca na zaliczenie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) komercyjny projekt za, który kasę bierzesz? Bo jeżeli a i b to napisz na forum praca oferowana lub poszukuję (chętnie się pod koniec przyszłego mięsiąca podejmię zlecenia). Koniec OT. Generalnie nie licz, że ktoś Ci pomoże. Rzuciłeś hasło, z którego nic nie wynika. Napisz coś, jakie wymagania, przygotuj jakiś wstępny projekt bazy danych. Następnie daj wątek na forum i zapytaj się ludzi, co o tym projekcie sądzą, a nie pisz i licz, że ktoś odwali za Ciebie robotę. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest na zaliczenie. Ma się skłądac z 6ciu częsci. Niedługo musze oddac pierwsza a w niej cele i załozenia dla projektu. Więc konkretnie o takie rady chodzi.
Nie licze ze ktos to zrobi za mnie, ale podsunie odpowiednie podejscie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ZBIR @ 2006-03-21 00:38:11) Niedługo musze oddac pierwsza a w niej cele i załozenia dla projektu. Więc konkretnie o takie rady chodzi. Ok, przedstaw jakie cele i założenia projektu do tej pory przygotowałeś by mozna było się do czegoś odnieść, poradzić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Soft dla hurtowni materiałów budowlanych
Uzytkownicy + panel administracyjny + dostęp do poszczególnych informacji Przyjmowany towar + skrypt obslugujacy dodanie czegos do magazynu Towar na stanie + skrypt monitorujaco-statystyczny Wydawany towar + skrypt upłynniający towany z magazynu Przynajmniej 4 tabele będzie trzeba utworzyć, chyba że jeszcze będziesz chciał dodac bajery w postaci definiowalnych kategorii... lub też np... zapisywać kto kiedy i dla kogo zautoryzował odbiór lub sprzedaż zlewów czy klozetów... Powodzenia w projekcie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował lunlog 19.04.2006, 23:45:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat jest nie wazny, wazne sa zalozenia takiego systemu i to na ich bazie tworzysz projekt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:55 |