![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy da się to
połączyć z tym
chodzi mi o taki zapis
próbowałem ale mi się nie udaje, w żadnym kursie nie znalazłem podobnego przykładu, czy takie coś jest w ogóle możliwe? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nadasz taki styl inputowi to będzie on niewidoczny - brak tła i borderów. Może dlatego zdaje Ci się że coś źle robisz.
Odpowiadając na pytanie: tak, da się to zrobić, pod ff będzie chodzić bez problemu, ale żeby ie wyświetlało to tak samo muisz użyć sztuczki: klik |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(revyag @ 2006-03-11 18:53:22) Jak nadasz taki styl inputowi to będzie on niewidoczny właśnie o to chodzi żeby tego nie było widać, chcę żeby przycisk submit wyglądał jak zwykły link, nie bardzo rozumiem ten przykład co podałeś więc chyba spróbuję gdzieś wcisnąć ten mój styl do oryginalnego pliku css, tak pewnie będzie najprościej... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze zasymuluj submit zwyklym linkiem... osiagniesz swoj cel, chociaz z zaangazowaniem JS...
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(LBO @ 2006-03-11 21:22:39) a moze zasymuluj submit zwyklym linkiem... osiagniesz swoj cel, chociaz z zaangazowaniem JS... nie chciałem używać JS okazało się że jednak lepiej w tym miejscu wyglądał przycisk i ostatecznie zrobiłem tak (a moim "hoverem" jest zmieniający się kursor) Kod .zaznaczone {
margin: 0;padding: 0;background-color: transparent; color: #0084ea; width: 130px; cursor: pointer; } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 08:46 |