![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik XML
chciałbym za pomocą JS stworzyć z niego coś takiego:
ale niestety nie wiem jak - ktoś pomoże?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Jak się dobrać do XMLa z poziomu JavaScript" - no i dlaczego temat tu a nie w dziele JavaScript.
Przenoszę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie rozumiem nic ze stron które mi podesłałeś, po cześci dlatego że jestem zdecydowanie bardziej francuskojęzyczny a englisz to ledwo ledwo, a po drugie to pewnie dlatego że o jawie pojęcie mam mocno słabe...
Gdybt ktoś zadał sobie trud i wrzucił tu jakąś funkcje realizująca odczyt z xml i po prostu wyjaśnił co się dzieje w poszczególnych wierszach (może być po francusku) to prawdopodobnie bym pojał mimo wszystko - dzięki za próbe pomocy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:04 |