![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam...
Jest to mój debiut na forum ![]() Oto link do layoutU: nie podoba sie to nie ma ![]() ![]() Layout tworzony łącznie jakieś 3 godzinki, podoba mi się ten styl ![]() Proszę o oceny ![]() Ten post edytował witus 28.02.2006, 19:57:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze ?
Jak na portal to bieda ![]() Kolor mi się zbytnio nie podoba , top - jak dla mnie te postacie są tam wklejone trochę beznadziejnie (sory za słowa) . Jedyny plus jak dla mnie to ta ładna cziconeczka na topie ![]() 2+/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
2+? TO CHYBA ZART
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Ci sie nie podoba? To nie ma byc mega portal tylko skromny portal (około 20 wizitorów dziennie ) ![]() ![]() ![]() ![]() Dodam że mam 12 lat ![]() Ten post edytował witus 28.02.2006, 19:49:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrz sobie jak teraz wygladaja portale o grach np.
http://img203.imageshack.us/img203/55/playnow28pb.jpg http://www.kajtek.ng.pl/rpg.jpg Takze patrzac na twoj portal... to jestem na nie. Pusto, brzydki top, brak ciekawych pomysłów :] 2/10 Ten post edytował OnE.Killer 28.02.2006, 19:53:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat 2+? TO CHYBA ZART To chyba ty żartujesz. A co mu sienie podoba to przeciez napisal. czytac proszęCo Ci sie nie podoba? Cytat Dodam że mam 12 lat To widać.Trochę sie opanuj. jak dajesz cos do oceny to bądź przygotowany też na krytyke. Dodam od siebie że mi się też nie podoba ten layout -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Bosh...
Inni robią lepsze layouty bo umią robić swoje skrypty w php, ja nie umiem, umiem robić o wiele lepsze layouty ale nie umiem ich potem pociąć, a zresztą cute news nie ma tylu funkcji ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ke?
1szy post: Cytat Proszę o oceny a teraz bicie piany? Hm... a photoshopa masz legalnego? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj oceniamy layout więc nie gadaj o cięciu layoutu lub o oskryptowaniu go
![]() Portal to chyba nie za dobre określenie dla strony mającej mieć 20 użytkowników , lepiej nazwać to po prostu stroną lub serwisem ![]() To ile masz lat nie jest ważne ja mając 13 znałem php bardzo dobrze (tamtą wersję) , a to , że masz 12 lat wcale nie oznacza , że mamy CIę traktować inaczej , traktujemy wszystkich na równi ![]() Ten post edytował Fuzja 28.02.2006, 20:00:07 |
|
|
![]()
|
|
Znales php - a zaloze sie ze photoshopa wogle...
Umiem robic lepsze layouty - ale oskryptowania - niestety nie mimo iż html i css dobrze znam.... ![]() moze cos nowego zrobie - ale pewnie wam sie nie spodoba..... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak. Ten i następny layout mi sie nie podoba.
Jak masz sie obrażać po każdym krytycznym poście, to użyj linka "Wyloguj" znajdującego sie u gory forum. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie mów już nic o oskryptowaniu bo tu teraz oceniamy grafike
![]() Czemu się zakładasz - przegrałbyś , znałem photoshopa na tyle by zrobić trochę lepsze layouty niż Ty, bo grafikiem nie jestem i nie mam takich umiejętności , ale to był inne czasy wtedy Ty byłeś w przedszkolu , biegałeś po pokojach i bawiłeś się z kolegami klockami ![]() Cytat moze cos nowego zrobie - ale pewnie wam sie nie spodoba..... To nie webdiary.pl , żeby Cię głaskać ![]() |
|
|
![]()
|
|
.... gdzie widzisz obraze? poprzez emoty?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat gdzie widzisz obraze? poprzez emoty Poprzez Twoje wypowiedzi.Z racji że wątek znacząco odbiega od tematu (i to na prośbe samego autora) - zamykam. Dodatkowo autor nie chce by go oceniac, ale by go wychwalac pod niebiosa. NTF -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:29 |