![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\kcms\login.php on line 44 taki blad wywala w tym pliku:
dlaczego?? Ten post edytował trucksweb 16.02.2006, 19:54:25 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rany ale masz styl... \" przy ' ? Po co? Łączenie ciągów? Gdzie? I miło byłoby gdybyś wskazywał, w których liniach są błędy. Poza błędem wskazanym przez mike_mech'a będziesz zaraz mieć problem z brakiem klamerek. Przepisz sobie ten kod używając dobrych wcięć to zobaczysz gdzie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze a kiedy uzywac \" a kiedy '
![]() bo mnie sie to juz myli ![]() przepisalem kod i wkleilem to co mike_mech [podal, ale wyskakuje kolejny blad w lini 44- wszystko jest w pierwszym poscie ![]() Ten post edytował trucksweb 16.02.2006, 19:55:17 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No zlituj się nad nami.
Powiedz jaki to błąd, czy tak cięż ko podać jego treść? Odpowiednio sformatowałem Ci kod, żebyś widział co masz:
I co to jest za deklaraja funkcji w jaimś warunku. Bardzo chaotycznie piszesz stąd natrafiasz na bardzo proste błędy. Jeśli nie zaczniesz uważać pisząc, nic się nie zmieni i nadal najczęstszym Twoim błędem będzie "parse error" |
|
|
![]()
|
|
a skad mam wiedziec jaki to blad
![]() wywalilio komunikat wiec go podalem i tyle ? jakbym wiedzial co za blad to bym nie publikowal na forum -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dostalem: "php Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE" w linii
twojego, trucksweb, kodu Juz wiesz o co chodzi? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
wiem gdzie jest blad, Wy tez wiecie pisze w pierwszym poscie -linia 44 i to jest to co podales !
![]() ![]() chodzi wedlug mnie o sesje ![]() Ten post edytował trucksweb 17.02.2006, 10:57:48 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wy tez wiecie pisze w pierwszym poscie -linia 44 i to jest to co podales I nie mogles podac dokladnego opisu bledu od razu? RTFM: nie mozesz uzywac dwa razy else w jednym wyrazeniu warunkowym (info ze else tam nie moze byc powinno cie zmusic do zastanowienia czy aby php nie ma racji)
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja ten kod porawiłem wcześniej, ale był tak bez sensu, że nawet tu gotowca nie dałem. Otwierał się if, potem nagle deklaracja funkcji i wewnątrz niej zamknięcie tego if'a. Brakowało 2 klamer na końcu itp itd. Szopka!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:15 |