![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-GnLine- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam serdecznie,
Mam skrypt gier, który na stronie głównej pokazuje wszystkie gry, które są dodane w bazie danych. Pokazuje np. tak: Kategoria Komputerowe. Tytuł_1_gry Tytuł_2_gry obrazek | opis obrazek | opis Kategoria xBox. Tytuł_3_gry Tytuł_4_gry obrazek | opis obrazek | opis Kategoria Inne. Tytuł_5_gry Tytuł_6_gry obrazek | opis obrazek | opis ITP.ITD. Do generowania z bazy tych kategori wraz z grami na str. głównej mam funkcję w php:
A do wyświetlania mam taki kod w php:
I chciałbym zrobić takie coś (kategorie i gry dodaje przez panel admina, do bazy danych), że generowało by mi liste kategorii, które dodam przez panel admina, a po kliknięciu na nazwę tej kategorii na str. głównej pokazywałyby się gry... Pokażę na przykładzie: Gry: Komputerowe | xBox | Inne (kliknij obok na nazwę, aby wyświetlić gry w kategorii) I po kliknięciu na np. Komputerowe otwiera się inna strona.. nie wiem.. np. index.php?gry=komputerowe I tam by się pokazywała lista gier... Proszę bardzo o pomoc... Mogę zapłacić 10-15zł za tę pracę, ale myślę, że ktoś za darmo pomoże, bo to forum, od pomagania sobie na wzajem jest, prawda? Pozdrawiam. |
|
|
-GnLine- |
![]()
|
Goście ![]() |
Naprawdę nikt nie wie?
Przeleję 30zł na konto w banku osobie, która jako pierwsza przerobi kod. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:33 |