![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wizytówka dla firmy informatycznej
tam gdzie są 3 okienka bedzie ich 9 ale póki co nie wiem jakie wiec nie umieszczałem. całośc w technologii AJAX ma być. Kostruktywna krytyka mile widziana http://www.kamelot.pl/km/INDEX.htm |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się nie podoba
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie rzecz biorąc projekt nie jest zły. Można by rzec, że jest nawet dość dobry
![]() Ps. Zamiast "tutaj przykładowy tekst" mogłeś dać "Lorem ipsum..." - http://lipsum.com/ -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tlo jest swietne ale...
1) Jak zamierzasz rozwiazac powielanie tla na cala strone, a jezeli bedzie bez powielania, to ten filoetowy wyglada strasznie 2) Samo tlo wyglada jakby z innej bajki, to Twoje? 3) Nawigacja jak i caly layout (poza tlem) wyglada jakby zrobiony z tutoriala - bez wiekszej inwencji i przemyslenia, a do tego kolorystyka jest fatalna - jaskrawy niebieski i filoletowy :| 4) Tekst za maly - na 1280x1024 wyglada jak mrowki 5) Ogolnie calosc wyglada malo obiecujaca, zeby nie powiedziec tragicznie. Styl tla wogole nie wspolgra ze stylem layoutu i wyglada jakby byl robiony przez inna osobe, a do tego te kolory :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ad1
tło tonalnie zleję z jednym kolorem całej stronytak ze byedzie tekstura łagodnie przechodzić w jednolitą barwę ad2. Chodziło własnie o dwie bajki jedną wastwę wrecz starodawną drugą bardzo nowoczesną jest to kilka nałożonych warstw w photoshopie ad3 mgę cie zapewnic ze nic tu nie jest z tutoriala nie prosiłbym o ocene cudzego pomysłu. Co do kolrystyki rzecz gustu chodz o coś inneg zeby przeglądającego przykuc na chwile do strony a nie zrobie tego tabelkami w css-e czy szarymi tabelkami które owsze czytelną są ale nudne ad4 tu masz rację czcionka mogła być większa ad5. po prostu za duzo szarzyzny chłopaki przed waszymi oczami ![]() dzieki za każdy post Ten post edytował dado 3.02.2006, 19:41:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieczytelny tekst: Kontakt, O firmie, praca (na gorze) | itd.
Polozenie nazwy firmy mi nie odpowiada -- jest w ukryciu, miedzy zamykajacymi ja panelami, malo zauwazalna. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie wykonanie jest w polowie bardzo dobre, w polowie nie bardzo
![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakby może inne kolory rzucić byłoby lepiej...te barwy nie przemawiają do mnie...a poza tym jak ktoś napiasł na wyższej rodzielczości nie idzie nic przeczytać...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wizytówka firmy informatycznej: słabo, kolory jak dla zakładu pogrzebowego, zamykanie tresci w 'futurystycznych' ramkach to juz przeszlosc. Kluczowe słowo: Przestrzeń.
Na pierwszy rzut oka nie okresle ze jestem na stronie firmy informatycznej - wiec jak mnie zachecisz zebym zostal dłużej: Pamiętaj trafiłem na twoją strone szukając firm informatycznych tam gdzie są 3 okienka bedzie ich 9 (...) : nie za fajnie to wyjdze, nie bedzie wiadomo w co kliknąć, treść tych zdjęć jest nieczytelna, musze sie przyjrzeć zeby zobaczyc co przedstawiają. całośc w technologii AJAX ma być : AJAX to NIE TECHNOLOGIA!!, to juz było od jakiś trzech lat, polączenie (JS + CSS + DHTML + XML + HttpRequest ..) = AJAX *chciałeś krytki to masz, mam nadzieje ze konstruktywna ... ![]() -------------------- There are 10 types of people in the world:
-Those who understand binary, and those who don't... There's no place like 127.0.0.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dado @ 2006-02-03 20:39:43) ad2. Chodziło własnie o dwie bajki jedną wastwę wrecz starodawną drugą bardzo nowoczesną jest to kilka nałożonych warstw w photoshopie Tylko ktora to ta nowoczesna ? ![]() Szczerze mowiac nie za bardzo mi sie to podoba. Estetyka wykonania mi nie odpowiada... nie wiem jak to nazwac... wyglada to wg. mnie troche niechlujnie i kiczowato. Oczywiscie jest to kwestia gustu ale takie mam odczucie. A do tego strona wogole nie przykula mojej uwagi, moze poza tym, ze mocno daje po oczach i nie wiadomo na co sie patrzec. Brakuje mi tu jakiegos rozplanowania co jest najwazniejsze, na jakie elementy powinno sie zwrocic uwage. W obecnej chwili najpierw patrze na gore i na dol bo sa bardzo jaskrawe kolory (niebieski). Potem na nazwe w topie, a potem na lewy dolny rog z mila pania... i po tym wylaczam strone bo nie wzbdza mojego zaufania... Po prostu przemyslal bym to raz jeszcze i sprobowal zaczac od poczatku: od wyszczegolnienia w punktach najwaniejszych rzeczy, a dopiero potem wkomponowania ich tak aby byly na pierwszym planie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design do D niestety :/ bez pomysłu, polotu i wyczucia jakiejkolwiek kompozycji. do tego fatalna kolorystyka i typografia.
IMO projekt i cała koncepcja powinny polecieć do kosza. pomyśl o czymś nowym. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się, nie wyróżnia się niczym spośród tysięcy tutoriali do PhotoShopa
![]() Brak pomysłu, polotu. Kicz. Tło - a niech tam, powiedzmy, że fajne - ale w HTMLu nie zrobisz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:37 |