![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem bo chciałbym rozbudowac skrypt który gdzies znalazłem. Oto on:
Wg jego w postaci www.mojastrona.pl/index.php?dzial=nazwadzialu pojawia sie zawartosc pliku nazwadzialu.inc.php umieszczonego w katalogu inc. chciałbym go na tylke rozbudowac aby móc do www.mojastrona.pl/index.php?dzial=nazwadzialu dodac koncówke &costam - która byłaby zawartoscia pliku costam.inc.php znajdujacego sie w katalogu: inc/nazwadzialu/.... oczywiscie jestem otwarty na Wasze sugestie i rozwiazania. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież temat dołączania plików sterowany za pomocą _GET jest poruszany tutaj co chwilę. Odsyłam Cię do wyszukiwarki...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ikioloak @ 2006-01-15 14:29:16) Jesli dobrze zrozumialem:
Ale to chyba byloby za proste? chodzi mi o to że wyswietla mi sie strona, ale chciałbym po kliknieciu dalej by sie otwierała nastepna strona w tym samym dziale. Skrypt prawie idealny tylko by costam znajdowało sie w katalogu takim jak nazwa dzialu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Skrypt prawie idealny tylko by costam znajdowało sie w katalogu takim jak nazwa dzialu Cytat "inc/".$_GET['dzial']."/".$_GET['costam']."inc.php" To przeciez w przykladzie moim dokladnie tak jest! |
|
|
![]()
|
|
Cytat(ikioloak @ 2006-01-15 14:39:19) Cytat Skrypt prawie idealny tylko by costam znajdowało sie w katalogu takim jak nazwa dzialu Cytat "inc/".$_GET['dzial']."/".$_GET['costam']."inc.php" To przeciez w przykladzie moim dokladnie tak jest! Oki ale jak chce otworzyc plik costam1 albo w innym dziale? Ten post edytował eMatys 15.01.2006, 18:09:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Przecież temat dołączania plików sterowany za pomocą _GET jest poruszany tutaj co chwilę. Odsyłam Cię do wyszukiwarki... A ja zamykam. Pozatym watek ma nieprawidlowy temat. A ja przeniosę. Na gotowe skrypty to to cudo się nie kwalifikuje --- nospor -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:36 |