![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dodac dane z formularza do tabeli w bazie mysql.
W tym skrypcie pokazuje mi błąd w 13 lini.Nie wiem dalczego (jestem początkujący).Prosze o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane na żywca ale powinno dzialac. ps. podaj treśc błędu bo nie wiemy czy to np. brak połączenia, a miejscowa wróżka jest na urlopie +_+ Ten post edytował Levabul 1.01.2006, 20:44:35 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat (jestem początkujący).Prosze o pomoc to se zapamietaj. jak ci wywala jakis blad, to pokaz nam komunikat tego bledu.pewnie czepia sie zapytania:
i czy oby na pewno masz takie pole jak emil_nadawcy ? nie powinno byc email_nadawcy ? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/sowa_adam/public_html/doda_d/dodaj_dane.php on line 13
to jest ten blad |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałeś podmienić :
na kod który podałem ci ja lub nospor ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
tak zrobilem i pojawia sie ten sam blad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no sorki ale chyba nie wstawiles mojego kodu. Bo sprawdzilem przed chwilą. gdy obejmie sie zmienne w klamry {} to błąd znika.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dzieki serdeczne teraz zadziałało:)
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:11 |