![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey,
mam taki malutki problemik, nie wiem czy jest jakis prosty sposob na zrobienie tego ale moze ktos bedzie wiedzial ![]() Mam strone na ktorej jest formularz - ma on ustawione w action="str.php" i tam wykonywany jest caly kod. W znaczniku <form> mam tez ustawiona ramke do ktorej to ma ladowac - Target="text". Sytuacja jest taka ze laduje mi strone ze zmiennymi w ramce text i tu jest wszystko OK ale wpisane informacje zostaja w formularzu na glownej stronie. Jest jakas mozliwosc usuniecia ich z tej storny w jakis automatyczny sposob?? Nie wchodzi tutaj w gre naciskanie przycisku rest ![]() Pozdrawiam, Alk P.S. Czy jest jakas możliwość za pomocą kodu php zawartego w stronie str.php odświeżać zawrtość tego głównego okna - tego w którym znajduje sie ramka z tą storną? Ten post edytował Alkagar 28.12.2005, 18:38:55 -------------------- I amar prestar aen
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyrzuc ramki. Uzyj AJAX.
Javascript daje duze mozliwosci jak chodzi o formularze i rozne akcje. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... a co to jest AJAX?
(mi sie kojarzy tylko z jednym ![]() A tak na serio to poki co potrzebowalbym zeby to dzialalo w jaki kolwiek sposob. Masz moze jakies linki do informacji o tym. A druga sprawa znasz jakies ksiazki warte polecenia do JS? Moze bym sie podszkolil cosik ![]() Pozdr, Alk -------------------- I amar prestar aen
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:56 |