![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2003 Skąd: Stargard Szcz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś moglby mi napisac co to jest manual i gdzie go moge sciagnac?
Z gory wielkie dzieki!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zernij w moją sygnaturkę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba MANUAŁ (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Cytat Manuał (z łaciny manus - "ręka"), klawiatura ręczna instrumentu o kilku systemach klawiszy, np. organów (w odróżnieniu od klawiatury nożnej zwanej pedałem)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual to jest dokumentacja php - opis mozliwosci, wszystkich funkcji, konfiguracji i ogolnie calego jezyka. Jest to podstawowa lektura dla kazdego php maniaka ;)
Np. chcialbys cos zrobic na tablicach, a nie wiesz jak? Wchodzisz do manuala np. w wersji .chm, dajesz "indeks", wpusujesz "array functions" i juz ci sie pojawiaja wszystkie informacje o mozliwosciach jakie niosa z soba tablice, wszystkie funkcje je obslugujace wraz dokladnym wyjasnieniem i przykladami uzycia. To chyba tyle ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:39 |