![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
pojawil mi sie taki oto problem przy pisaniu skryptu: Kod Parse error: parse error, unexpected $ in /home/msegrp/bibas/public_html/stats/del_user.php on line 60 blad wskazuje na ostatnia linie w skrypcie, ale tam nic procz </table> nie bylo... siedzialem nad tym i siedzialem... w pewnym momencie zaczalem po prostu po trochu kodu wycinac i sprawdzac w ktorym miejscu blad przestanie sie pojawiac... pojawial sie praktycznie przy kasacji calego kodu skryptu... wiec jeszczer az od poczatku przegladalem i szczerze mowiac nie widzialem zadnego bledu... ale napisalem od nowa... teraz dziala, potem znowu w innym skrypcie mialem ten problem, ktory rozwiazalem tez poprzez pisanie od nowa. z tego co widze wynika ze pojawia sie $ w nieodpowiednim miejscu. ale WSZYSTKIE '$' jakie byly w kodzie to po prostu te dolarki przy nazwach zmiennych... tak jak nalezy... wiec... nie mam pojecia o co chodzi... moglby mi ktos ten problem rozjasnic? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro to 60 linii to mozesz wkleic caly kod.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
60 linii BYLO...
![]() napisalem od poczatku i dzialalo... a ze drugi raz to mi sie przytrafilo to znowu w konsekwencji tego pisalem od poczatku... a post ten pisany byl z ciekawosci... jak znowu mi sie przytrafi podobny problem to wkleje... ale moze do tego czasu ktos tez sie z tym spotkal i napisze o co biega ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam za ignoranję autora.
Parse error można dostać w tysiącu przypadków. Nie podałes kodu nie masz problemu (tymczasowo) i prosisz o info na przyszłość. Puknij Ty się w głowę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:18 |