![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem wszystko tak jak jest napisane na wiki http://wiki.php.pl/index.php/Instalacja.....
i dostaje coś takiego jak odpalam phpinfo.php Cytat Not Found The requested URL /php/php/index.php was not found on this server. Ktoś może mi powiedzieć gdzie robie błąd ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To odpalasz phpinfo.php czy index.php?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka. ze gdybys chcial otworzyc phpinfo.php a otwieral index.php
to "The requested URL /php/php/index.php was not found on this server." oznacza ze otwierasz nie ten plik co trzeba i nie zostal on znaleziony. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Ale nie zmnienia fo faktu że php5 nie działa prowidłowo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
z opisu sytuacji co nam przedstawiles, wynika ze to ty nie dzialasz jak nalezy, a nie php5. No sorki, ale komunikat o bledzie pokazuje ze nie ma pliku do ktorego sie odwolujesz, a nie ze php5 zle dziala. Stworze se ten plik index.php bo go nie ma tam gdzie probujesz sie dostac.
edit: ten post nie ma na celu obrazenia Ciebie. Mam nadzieje ze tak tego nie odebrales. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Już pokombinowałem i zrobiłem działa.
A jak zrobić zeby php5 było nie jako cgi tylko jako moduł ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:50 |