![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie
unlink nie usuwa mi plikow o rozszerzeniu php, wiecie moze jak to zrobic |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jaki bład wywala?
moze sciezki nie mozne znależć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem nie pamietam a nie mam teraz czasu sprawdzac, z tego co pamietam to bez bledu chyba poprostu plik nie znika, sciezki wszystkie sa ok sparwdzalem chyba z milion razy usuwalem obrazki i flesze ale php ni huhu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(hab @ 2005-12-14 15:00:36) nie wiem nie pamietam a nie mam teraz czasu sprawdzac, z tego co pamietam to bez bledu chyba poprostu plik nie znika, Polecam zajrzeć do error_loga apache'a. Jeżeli tam nic nie znajdziesz, to.... tam napewno coś znajdziesz! Aha, i łaskawie pokaż fragment odpowiedzialny za to usuwanie (nie jest przypadkiem tak, że plik skrypt próbuje usunąć sam siebie lub plik zainkludowany do siebie?...) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze byc tak ze najpierw tworzysz ten plik
$fh = fopen("plik.php"); jesli tak to najpierw: unset($fh); potem unlink("plik.php"), a jesli nie to, to podaj wiecej info, jak bedziesz mial czas , bo to dosc osobliwy problem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 13:46 |