![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka. To moj pierwszy post staralem sie w dobrym dziale.
Mam taki problem > Kiedy naciskam na nazwe uzytkownika i pokazuja mi sie jego dane i klikam na send personal ... to mi sie zaczyna ladowac i koniec (nie przenosi minie do wysylania PW) tylko jestem dalej w wyswietlaniu profilu nie laduje mnie nawet do UCP tylko dalej w wyswietlaniu profilu, i nie wiem co zrobic z tym ostatnio instalowalem latke FriendlyURL31 i Google Member Map(Google odinstalowalem) i nic nie pomaga przywrocilem wczesniejsza baze danych i nic dalej to samo co jest nie tak?? HEHE nawet nie zauwazylem ![]() Ten post edytował dante-69 9.12.2005, 00:00:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na: Gotowe skrypty php -> Skrypty forum
P.S. Popraw tego ortografa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dante zapytaj supportu, bardzo szybko reaguja na 'tickety'.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze podczas modowanie cos pomyliles??.
Prawie na pewno ![]() Okresl co ja stawiam na furl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przetlumaczy mi ktos to na angielski bo za bardzo nie umiem tego jezyka!!
![]() Aha nie chce mi sie zakladac nowego topica jak w ipb 2.1.3 ustawic zeby uzytkownik mogl kasowac swoj post po napisaniu. Ten post edytował dante-69 10.12.2005, 11:08:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do kasowania własnych postów/tematów:
MANAGEMENT -> Manage User Groups -> wybierasz grupę -> Edit Group -> Can delete own posts? // Can delete own topics? Jedno i drugie ustaw na yes - spowoduje to uaktywnienie możliwości usuwania własnych postów/tematów. Pzdr Msb invisionboard.pl -------------------- www.invisionboard.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:15 |