![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
W jaki sposub mogę usunąć katalog jeśli ma on coś w srodku - jakieś pliki.
Ponieważ pusty katalog mogę usunąć ale jeśli coś sie w nim znajduje to wyskakuje mi błąd |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
najzwyklej w swiecie musisz najpierw usunac zawartosc katalogu. jesli w katalogu znajduje sie katalog i on tez nie jest pusty, musisz wiec usunac zawartosc tego drugiego katalogu itd.
Klania sie tu rekurencja ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() poprawiam --- nospor Można w necie poszukac... //sory za [CODE] zamiast [php] Ten post edytował ens0re 23.11.2005, 18:09:39 -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytaj czasem komentarze userów w manualu php...
No dobra, wrzucam kod
----edit---- Bykom STOP ![]() ~mike_mech Dzięki też jestem za. Bykom STOP ![]() Ten post edytował Hacker 28.11.2005, 18:18:06 -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czytaj czasem komentarze userów w manualu php... A kto powiedział że z manuala to wzialem? Nikt.. -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A jeśli wyświetla się wszystkie pliki z katalogu bez podania żadnego ograniczenia (np tylko jpg) to pokazuje jeszcze pliki . i ..
Co oznaczają te kropki ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
. - biezacy katalog
.. - katalog wyzej poczytaj se o systemach plików lub o czyms takim bo dlugo by tu gadac ![]() tym bardziej ze nie ma to nic wpolnego z php jako takim -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:31 |