![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Mam takie pytanie bo sie wogle nie oriętuje w tym temacie , czy jest taka możliwość aby po najechaniu na określone współżędne xy,xy kursorem myszki można uruchomić uruchomić działanie pewnego fragmętu kodu. Lub ew co jest bardziej możliwe do wykonania w php , czy i jak mógł by wyglądać przykłądowy kod (lub jakieś wskazówki) aby zaznaczyć pewien obszar danych i wykonać akcje poprzez submit , chodzi mi o coś takiego ze wyswietlam sobie pliki z katalogu zaznaczam myszka ten który chce poddac obrubce i klikam submit , |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetlasz pliki i dajesz np.
Kod <a href="cos.php?e=plik.html">edytuj "plik.html"</a> lub zrob Sobie Kod <SELECT NAME="nazwa_listy" MULTIPLE> i tam wybierasz.Rozwiązaniem może być jeszcze javascript ale ja na javascript'ach sie nie bardzo znam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mablo: nie wiem o czym Ty...
co do tematu: cos takiego ? a co do drugiej czesci tematu... http://pl.php.net/manual/pl/features.file-upload.php znajdziesz tam przykłady, jak uploadować pliki. Musisz rozroznic to co dzieje sie 'po stronie przeglądarki' czyli ruch myszką... (i nad tym nie zapanujesz uzywając php) od tego co dzieje sie na serwerze gdzie skrypt jest generowany. ____ Nie to forum Przenoszę |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry faktycznie pomyliłem fora.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:28 |