![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik user_module.php:
oraz funkcje uploadujaca pliki:
i funkcje zmniejszajaca szerokosc i wyskokosc wgranego pliku:
I w pewnym miejscu na stronie powiedzmy mam to:
I mam problem, dodam sobie avatara, wszystko sie ok zaladuje, ale kiedy go usune i sproboje dodac inny-nowy avatar, to nawet jesli wgra mi ten nowy plik bez zadnych zastrzezen to i tak nadal bedzie wyswietlac mi plik ktory w rzeczywsitosci juz podmienilem. Nie wiem czy on jest trzymany w cache albo cos?? Poniewaz gdy odswieze strone dopiero wtedy wyswietla mi dobry avatar z tym ze przez header nie daje rady, musze normalnie kliknac w odsiwezanie strony w przegladarce ![]() poooomocy!!! Ten post edytował snipe 25.10.2005, 14:09:36 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam gdzie zapisujesz link do avatara zmień nazwę pliku na nową
-------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Lars @ 2005-10-25 14:11:57) tam gdzie zapisujesz link do avatara zmień nazwę pliku na nową ale po co?? jesli zaloguje sie uzytkownik o danym id to obrazek ma miec jego id w nazwie i tak w tym przypadku jest, zsotaje zapisany plik np. 321.jpg gdzie 321 jest id uzytkownika i takie plik zostaje przypisany, wiec niezaleznie od tego czy wgram ten czy inny plik nazwa pliku dla danego uzytkownika zawsze bedzie taka sama Edit: znalazlem rozwiazanie:
Ten post edytował snipe 14.11.2005, 13:21:27 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:44 |