![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2004 Skąd: Murowana Goślina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Uprzejmie prosze o ocene logotypu, który znajduje sie pod adresem http://kdr.kei.pl/kdr2110.bmp pozdarwiam Dominiq -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze to moglbys wrzucic cos lzejszego, a po drugie to jakos do mnie nie przemawia pomijajac ze jest to bardzo proste, choc loga nie musza byc wybajerzone, ale moze jakas inna czcionka i bardziej nasycone kolory
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardziej mi się to logo kojarzy z płynem do kąpieli i toną bąbelków
![]() Bardzo średnie, wręcz mizerne. I daj pod tym linkiem plik w jakimś "cywilizowanym" formacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie brakuje jakiegokolwiek, chociaz lekkiego gradienta, chociazby gdzies na tym niebieskim... kolory ciemne, brakuje im koloru
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawda jest taka, że nikomu nie dogodzisz, według mnie tematyka komputerów sprawia, że dobrze by było powiązać logotyp właśnie z tą tematyką wogóle trudno wypowiedziec się czy logotyp jest ok nie znając specyfiki firmy, na co jest nastawiona itd. , poza tym porponuje ci takie rzeczy oceniać na forach grafików bo tutaj widzę sami eksperci
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(marast78 @ 2005-10-25 14:01:43) porponuje ci takie rzeczy oceniać na forach grafików zgadzam sie z przedmowca. poza tym pomiedzy logoiem i logotypem sa pewne roznice. moim zdaniem jest to dobre, i bedzie lepsze jakbys wyrzucil te pionowo ustawione "babelki" ![]() aha czepilbym sie jeszcze w 2 i 3 wersji napisu kdr nachodzacego na kontury kolek. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ActivePlayer @ 2005-10-25 07:36:30) no i bmp to juz totalnia porazka ![]() Może to jakieś patenty o których nie wiemy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:14 |