![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam prosze o ocenę tej stronki a raczej jej projektu.
http://pstanek.empress.pl/s4.jpg SORKA. TO Była reklama konta www nie wiem czemu zmieniłem link. Ten post edytował acztery 3.10.2005, 10:20:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ty do oceny nie dawaj miniaturek bo wzrok można stracić. Daj coś większego.
Nachwilę obecną to za wysoko tego nie cenię, ale to głównie dzięki tej miniaturze edit: hehe, już dużo lepiej. Ale ten obrazek na górze to zdecydowanie za duzy jest -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top musi mieć mniejszą wysokość, najlepiej jak zmniejszysz też ten niebieski pasek pod obrazkiem, teraz na stronie poza tym zdjęciem dużo nie widać, a chodzi o to żeby po załadowaniu strony było widczone jak najwięcej, zwłaszcza, że masz tam kawałek oferty.
Więcej powiedzieć nie można, bo to tylko screen. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolnie mi sie podoba ale logo bedzie zabojcze dla kogos kto ma 800x600 rozdzielczosc monitora pozatym wydaj mie sie ze mozesz spokojnie te 30% sciac go od dolu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm właściwie gdzie tu grafika?? duża fotka trochę treści
![]() warte 20 zł, trochę animacji dodaj jak już chcesz coś tak ogromnego, poza tym nie rzuca sie w oczy nazwa, logo firmy wszyscy tylko będą przyglądali się temu zdjęciu no nie wiem jak się ta firma nazywa no jak? i ten napis Pasja Tworzenia no wręcz nie pasuje Ten post edytował marast78 3.10.2005, 16:08:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem pare rzeczy co myślicie o tym teraz
http://www.notech.webtech.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazwa firmy na logo niewidoczna (slabo widoczna)
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:26 |