![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-kupka27- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam gotowa strone i na niej zamieszcozny formularz z czterema miejscami do wpisywania danych, prosze mi powiedziec, jakiego skryptu uzyc i jak go dodac do juz istniejacej strony?
chce aby wpisywane dane zapisywane byly przez php na tej samej stronie na ktorej jest komentarz (chodzi mi o prostote dostepu do wszystkich opcji jakie mam na stronie: zdjecie, wpisane komentarze oraz formularz wszystko na jednej stronie jedno pod drugim bez koniecznosci otwierania innych okeinek. od czasu gdy zaczalem robic ta stronke minelo juz chyba z miesiac a ja wciaz nie wiem jak skonfigurowac formularz tak aby dzialal tak jak sobie to wyobrazilem. przeczytalem mnostwo tutoriali w sieci i ksiazek na zywo : ) ale wyglada na to ze jestem na to za ciemny. myslalem ze frontpage wszystko za mnie zrobi a tu prosze musialem sie nauczyc html, css, php, mysql a jeszcze po drodze zdradziecko wdzierala sie java script, ale nie wpuscilem. moj mozg juz ledwo zipie. pomocy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam => php Pocz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj kod tego co zrobiłeś to może się coś poradzi...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak znam życie potrzebujesz... czegoś takiego jak... include" title="Zobacz w manualu php" target="_manual przyklad
I umieszczasz to w miejscu w którym ma się pojawić ten skrypt. Pozdro i napisz więcej! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:26 |