![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod chyba pokazuje wszystko ( przegladarka FF ), ma ktos moze jakis pomysl jak to obejsc? bo inaczej bede musial sie zdecydowac na tabele ;} -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
wywal styl z br ... jaki doctype ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
`tekst...<br />test` ma byc obok obrazka... a dalsza czesc juz nie, stad ten styl w br.. w rzeczywistosci to wyglada tak, ze obok obrazka ma byc jeden news, ktory moze zawierac kilka linijek, na dole maja byc kolejne wiadomosci.. ale maja byc pod obrazkiem, nie moga sie zaczynac zaraz pod tym pierwszym newsem i oblewac obrazek.. totez nie moge usunac stylu z brki bo bedzie tekst oblwany
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
cos takiego ![]() chociaz ja bym te newsy umiesci w definition list wygodniej sie operuje i uklada wg mnie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kill3R: jeden news ma byc obok tego obrazka, a pozostale pod nim... natomiast u Ciebie wszystkie wiadomosci poszly pod obrazek ;}
co do listy.. to jest to zrobione na liscie, ale dla testow przedstawilem prostrzy kod ostatecznie wstawilem obrazek i pierwszy news w diva o stylu "display: table" dzieki temu kolejne wiadomosci pojawily sie pod obrazkiem, a nie obok obrazka ;} thx za odp -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 21:24 |