![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z tym edytorem w IE gdyz nie ma mozliwosci wklepania literki "ż".
Pytalem na forum tinyMCE ale nikt nie odpowiedzaial mi na to pytanie. Czy spotkał się ktoś z tym juz?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz tak:
- otwierasz plik jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js - szukasz wystąpienia: e.keyCode==90 - zamieniasz na e.keyCode==119 (albo inny key code, który nie spowoduje żadnego skrótu klawiaturowego) - zapisujesz i już ![]() powered by google.pl ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak OT to na mnie FCKeditor zrobił znacznie lepsze wrażenie niż TinyMCE...
http://fckeditor.com (Nie posądzajcie mnie o nabijanie postów, po prostu chcę coś dodać do tematy WYSIWYGów...) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oparłem swojego cmsa o TinyMCE ... ogólnie fajny, ma dużu konfigurowalność poprzez js, ale wkurza mnie pare rzeczy. Wcześniej myślałem właśnie o fckeditor, napewno go znów przetestuje... jeszcze jeden jest taki mniejszy, który też planuje przestestować dokładniej, ale wypadła mi z głowy jego nazwa
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja znam jeszcze dwa, które ciekawie się prezentują
![]() SPAW Xinha O htmlarea nie mowie bo chyba już nie jest rozwijany. BTW. Polskie tłumacznie TinyMCE powstało w październiku zeszłego roku, zostało zrobione przeze mnie ![]() Poza tym każdy może sobie wprowadzić do tłumaczenia własne zmiany, bo jest to banalnie proste ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
ja testowalem tez duzo roznych edytorow ale TinyMCE jakos mi przypadl do gustu
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 12:22 |