![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem sobie skrypt logowania oparty na sesjach. Oto on :
Być może ten skrypt jest zbyt złożony jak na moją młodą głowe i nie widze jakiegoś bezsensownego błędu...dlatego musze się zdać na was ![]() ![]() Dziękuje i czekam... Ten post edytował Bajki 21.07.2005, 16:25:57 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje misie ze problem jest zwiazany z umieszczeniem session_start();.
Chyba kiedys tez mialem taki problem, w kazdym razie nauczylem sie ze: Kod <?php session_start(); // Na poczatku kodu php if ($haslo_z_formularza == $haslo_z_bazy) { $HTTP_SESSION_VARS["zalogowany_uzytkownik"] = $uzytkownik_z_formularza; } ?> Kiedys tez uzywalem session_register() ale sposob zapisywania zmiennych sesji, ktory pokazalem powyzej powinien spelnic twoje oczekiwania ![]() Kiedys pisalem kumplowi prosty skrypt do logowania, ktory byl podstawa jego projektu do szkoly, jak znajde ten skrypcik, to go wrzuce na serwer i podam LINK. Ale to troche pozniej...bo nie wiem gdzie w chaosie jest ten skrypt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm dziwne...raz zadziałało
![]() Kod Notice: Array to string conversion in /home/users/kosch/public_html/puszcza/user.php on line 20
Fatal error: Call to undefined function: array() in /home/users/kosch/public_html/puszcza/user.php on line 20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast mysql_fetch_array wrzuć mysql_fetch_assoc... i powiedz Co Ci teraz wywala?
ps. Notice to tylko wskazówka (jak usuniesz error_reporting(E_ALL); to jej nie będzie). |
|
|
![]()
|
|
Hmm wstawiłęm(zamieniłem) to mysql_fetch_assoc ale dalej jest tak samo...nic się nie zmieniło ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Hmm ok. Już się wszystko wyjaśniło. To co napisałeś kwiateusz, nie było bez pośrednią przyczyną problemów...przynajmniej problemu głównego - pobocznych owszem
![]() Bezpośrednioą przyczyną było to, że źle przepisałęm to co napisał mi grohu. Sory za kłopot i dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:55 |