![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() Mam do Was wielką prośbę. Poszukuję skryptu, który po wpisaniu w formularzu np. ceny waluty Euro zapisuje ją do pliku na serwerze i wyświetla tą cenę w określonym miejscu. Bardzo mi na tym zależy. Chodzi mi również o inne waluty. Jak ktoś się już z tym spotkał, to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj sam napisać. Nie jest to trudne a z pewnością przyda Ci się ta umiejętność. Z tego co napisałeś wynika, że nie koniecznie muszą być to waluty, równie dobrze może być co innego, chodzi o ogólną zasadę.
fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + kilka innych -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dziękuję za sugestie, ale z php nie mam doczynienia... Czy mógłbyśmi pomóc z tym skryptem ? Naprawde bardzo mi zależy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@matir prosił mnie na priv, abym mu pomógł
formularz.php dodaj.php
pokaz.php
fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual fwrite" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual fclose" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual echo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual fread" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual filesize" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował dag 28.06.2005, 14:35:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc. Wyskakuje mi jakiś błąd i nie wiem co to może być :
Kod Warning: fopen(ceny.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/matir/public_html/kantor/pokaz.php on line 3 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/matir/public_html/kantor/pokaz.php on line 6 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/matir/public_html/kantor/pokaz.php on line 9 Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw chmod na ceny.txt...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Dzięki usawiłem CHMOD na 666 i wszystko działa. Mam pytanie : czy dało by się zrobić tak, żeby ten wynik z tego formularza zamieścić w dowolnym miejscu, na stronie utworzonej w HTML
![]() Z góry dzięki za pomoc, WIELKI DZIKI ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod warunkiem ze bedzie nazywala sie xxx.php .
|
|
|
![]()
|
|
A jak moja strona nazywa się xxx.html to jak to mam zmienić na xxx.php
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najprosciej bedzie przy pomocy klawiatury
![]() Nie lapie . |
|
|
![]()
|
|
hmmm... wszystko już było ok, ale wyskoczył mi błąd :
Kod Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in /home/matir/public_html/kantor/index.php on line 358 CO to jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku musi być przynajmniej jeden znak, daj tam np. spacje.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:07 |