![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2004 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Jak w temacie - da się coś z tym zrobić ? Żeby pokazywany był stan uploadowanego przez php pliku ? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie da sie. Bo zanim php bedzie moglo cokolwiek przeslac do przegladarki plik zostanie juz uploadowany.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
wydaje mi sie ze gdy ktos juz zacznie sciagac plik to php traci nad tym "kontrole", innymi slowy proces przejmuje przegladarka, a php tylko przekazuje plik.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2004 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%)
|
Myślę jeszcze nad tym, że mozna by to było oszukać w taki sposób że w momencie staru ładowania wyświetli się okienko - TRWA ŁADOWANIE a po za kończeniu zostanie ono zamknięte, tylko jak je zamknąć (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%)
|
A ja widze to tak: kiedy user uploaduje plik to wie o tym, wiec wystarczy ze kolejna strona pokaze mu czy plik sie zuploadowal czy nie.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 23:52 |