![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2002 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ew. "trochę" tańszy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sa darmowe "akceleratory" poszukaj w necie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2002 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest - znalazłam skurczybyk kosztuje 120$ - dla mnie to zbawienie
![]() może komuś się przyda: http://www.rssoftlab.com/phpenc.php4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sa tez na 100% absolute free - poszukaj
jezeli php odpalasz na windzie mozesz sie tez pokusic o napisanie serwera COM, zeby przyspieszac skrypt php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sprawdzalem o co chodzi dokladnie (czy to jest wersja demo czy jakas okrojona) ale pod tym adresem www.zend.com/store/products/zend-encoder.php jest cos o frewerowym zendzie encoderze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A i jeszcze jedno. Jak bys znalazl cos za free to daj znac na forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie sprawdzalem o co chodzi dokladnie (czy to jest wersja demo czy jakas okrojona) ale pod tym adresem www.zend.com/store/products/zend-encoder.php jest cos o frewerowym zendzie encoderze.
Ta ![]() ![]() PS Swego czasu slyszalem, ze jest jakis specjalny program partnerski dla developerow za 100 baksow miesiecznie (chyba) ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
No właśnie - wszystko co tu jest przedstawione (oprócz ZE) niestety wymaga dodatkowych rzeczy. BadBlue swojego serwera, PHTML Encoder chce żeby wymienić bibliotekę php'a na swoją. Trudno wymagać od kogoś wynajmując mu skrypt żeby admin jego serwera podmieniał biblioteki... Trialowa wersja ZE dokleja tabelkę z informacją o swojej obecności w zakodowanym skrypcie. A wystarczyło by mi coś co by skryptem pomieszało, żeby byle user nie mógł sobie zmienić czasu trwania abonamentu na skrypt. Cholera trza się za JAVA brać - przynajmniej darmo...
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cholera trza się za JAVA brać - przynajmniej darmo...
Dokladnie - przyszlosc nalezy do javy ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
draven:
i bez encodera php jest najszybszym jezykiem w zastosowaniu praktycznym - "aplikacje internetowe"; po drugie nie znajdziesz serwera z jsp (przy akceptowalnej cenie); po trzecie jsp nie jest tak "freandly" do pisania i nadaje sie raczej do bardzo duzych projektow - portale, systemy dla duzych przedsiebiorstw |
|
|
![]()
|
|
Cytat draven:
i bez encodera php jest najszybszym jezykiem w zastosowaniu praktycznym To nie tylko o szybkosc chodzi ale i o bezpieczenstwo. Urzytkownik nie widzi zrodla w przeciwienstwie do niezakodowanego php. |
|
|
![]()
|
|
Cytat draven:
i bez encodera php jest najszybszym jezykiem w zastosowaniu praktycznym - "aplikacje internetowe"; po drugie nie znajdziesz serwera z jsp (przy akceptowalnej cenie); po trzecie jsp nie jest tak "freandly" do pisania i nadaje sie raczej do bardzo duzych projektow - portale, systemy dla duzych przedsiebiorstw Masz racje kryr ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Kod Urzytkownik nie widzi zrodla w przeciwienstwie do niezakodowanego php.
Potrafisz obejrzec zrodla php na innym serwerze? Bo ja mam z tym duzy problem... moze mnie tego nauczysz? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie również, jeśli możesz :wink:
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
coś się tutaj kroi : http://sourceforge.net/projects/niaencoder - mam nadzieję że ciekawego....
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Kod Urzytkownik nie widzi zrodla w przeciwienstwie do niezakodowanego php.
Potrafisz obejrzec zrodla php na innym serwerze? Bo ja mam z tym duzy problem... moze mnie tego nauczysz? Chodzi o to, ze jak oddajesz jakas aplikacje internetowa klientowi to po zakodowaniu osoba nie ma dostepu do tresci kodu :!: Chodzilo mi o to a nie o ukrywanie przed osobmi z zewnatrz skryptu :!: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i po drugie nie znajdziesz serwera z jsp (przy akceptowalnej cenie);
Chodzi ci o cene WEBSPACE z obsulga JSP czy o postawienie serwera z JSP ![]() ![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: DC Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawiazujac do tematu topicu:
- czy komus udalo sie zakodowac w jakis sposob pliki i z powodzeniem uruchomic je u klienta ? - czy wymagalo to ZendOptimizera? podzielcie sie ludzie doswiadczeniami pls:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2003 Skąd: botNet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, a ja znalazlem ZE w necie z licencja troszke stara wersja 2.1 ale spelnia wymogi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:04 |