![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Bradzo proszę o pomoc - w js jestem zielony ![]() ![]() Mateo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko sprobuj mi zmienic strone startowa!!!
OnLoad="ustawStrone()"; nie dziala? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tez fakt, nie pomyslałem o takiej opcji. A tak pozatym, to spoko - nic ci ne bedzie - wszak js bedzie ustawiac jako stronke startową skrypt php, który zżera cały bufor
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat skrypt php, który zżera cały bufor Cooo??
![]() ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiegoś exploita chcesz zamjstrować ?
![]() -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
A poza tym tE skrypty dzIalaja tylko pod jEdna wlascIwa przEgladarka....
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
no widzę, że kolega preferuje nieetyczne rozwiązania:). Alo to chyba tylko 2 razy użytkownik tam zajrzy;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
oj chodzi o to, że tu trza rozgromic pewnego kumpla
![]() Majstrujesz pętelkę z fałszywymi warunkami, Dajesz jakiś naprawde pracochłonny kod (np same obrazki z serwera z azerbejdźanu:)) ja daje skompilowany kod tworzący bezsensowne tabele z formatowaniem. A cały geniusz polega na tym, że jak na nią wejdziesz, to skrypt ustawi ją jako stronę główną i za każdym razem jak wejdziesz na IE (bo tylko tam zadziała pomysł ze stroną startową) momentalnie wiucha ci przeglądarke(po jakichć 2-3 sekundach). I tak koleś się będzie bawić (gośc mi podesłał troyana, więc trza mu się odwdzięczyć ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
przepraszam ... myślę że mówię za nas wszystkich ... HE ? przecież po naciśnięciu esc przeglądarka przestanie ładować dokument ... nie wysyłając nic do serwera ... i to nie przeglądarka będzie pracować tylko serwer ... i z tego co piszesz Cytat wszak js bedzie ustawiac jako stronke startową skrypt php, który zżera cały bufor to php więc może i zeżre ale bufor w serwerze ... gdzie tu sens ![]() ![]() -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
przegladarka z tego co wiem pobiera obrazki do temczasowego folderu a tam jest tego pełno....
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
no i ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Na pewno masz racje, ale ludzie - ja z w ogole z programowaniem mam stycznosc od marca
![]() pozdrawiam Mateo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
witam ...
to zmienia trochę postać rzeczy ... ale nie wiele ... i myślę że od tego trzeba było zacząć ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:25 |