![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest 3.12, szukałem, nie znalazłem, pora spać. Wyklepię jeszcze tego posta.
Potrzebuję odświeżać stronę co x sekund... Wiadomo funcja header() lub wstawienie odpowiedniego znacznika META. Ale po wstawieniu jednego albo drugiego wywala mi się cały system nawigacji oparty na $_GET. Tak jakby te zmiennie nie istniały nigdy, a strona nie reaguje na nie w ogóle. Może coś robię nie tak. Oczywiście header wysyłam na samym początku strony, nie zgłasza mi błedów, a strona odświeża się do usranej śmierci. Tylko że nie można przejść do innej strony, zawsze jest ta sama :/ Może temat był poruszany wcześniej, jeżeli tak, przepraszam za redundancję (nadmiarowość) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) , ale nie dałem rady tego znaleźć. Dobranoc! Pozdrawiam - KM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Niech zgadnę:
? Chodzi o to, że header zawsze będzie się działał, gdyż wybór co będzie na stronie jest w switchu, a to co jest poza nim, jest stałe. więc, jeśli chcesz cokolwiek zrobić musisz dawać:
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to troszke komplikuje sprawę. Chyba będe musiał skorzystać z ramek i odświeżać stronę w ramce. Na szczęście potrzebuje tylko odświeżyć część strony. Dzięki za info. Pozdr.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 02:36 |