![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2002 Skąd: Księżyno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem związany z inputami, ponieważ w pliku style mam coś takiego
INPUT { BORDER-RIGHT: #697CA4 1px solid; BORDER-TOP: #697CA4 1px solid; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 7pt; BACKGROUND: #45577F; BORDER-LEFT: #697CA4 1px solid; COLOR: #d3d3d3; BORDER-BOTTOM: #697CA4 1px solid; FONT-FAMILY: Tahoma } i to sie tyczy wszystkich inputów a ja chcem żeby inpótów z type=radio to nie dotyczyło i jak to zrobić?? ale nie tak żebym musiał dopisywać class=input_radio tylko żeby to ustawić jakoś w css'ie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba nie temat na to forum !
Ale jak juz tu jest to Ci odpowiem ![]() Mozna by uzyc class. Przyklad: .jakas_classa{ font-weight: bold; color: red; } <input type=button name=cos_tam class=jakas_classa> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez zastosowania class= lub bez wziecia tego w <span> (albo tez innych kombinacji, np. id=) raczej sie tego nie da zrobić
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2002 Skąd: Księżyno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzęki za pomoc, ale już sam doszedłem do tego zrobiłem to w troche inny sposób i działa zajebiście przepraszam za zaśmiecenie forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<input type=text name=pole style='kod css'>
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <input type=text name=pole style='kod css'>
Koledze nie chodzilo o rozwiazanie tego typu ![]() Wlasnie takie, miedzy innymi, chcial wykluczyc ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za duzo wypilem zeby doczytac
![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kondzior:sam doszedłem do tego zrobiłem to w troche inny sposób i działa zajebiście przepraszam za zaśmiecenie forum
moim zdaniem jak zrobiłeś i działa zajebiści to mógłbyś napisać jak to zrobiłe w inny sposób ja np chciałbym wiedzieć -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
panowie... pamietajcie o (przynajmniej) gwiazdkowaniu...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 09:23 |