![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2003 Skąd: starchowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niepotrafie zkonfigurowac apache ..mam opis co i jak w linijkach configa pozmieniac ,ale mam chyba inna wersje i niektóre linijki sie niezgadzaja ...co mam zrobić ,zna ktos stronke z opisem konfiguracji Apache 1.3.12. albo jakies wskazówki.. Z góry dziękuje!!
-------------------- pomoc mile widziana....;|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niepotrafie zkonfigurowac apache ..mam opis co i jak w linijkach configa pozmieniac ,ale mam chyba inna wersje i niektóre linijki sie niezgadzaja ...co mam zrobić ,zna ktos stronke z opisem konfiguracji Apache 1.3.12. albo jakies wskazówki.. Z góry dziękuje!!
- Huston, tu Apollo, Huston tu Apollo, mamy Problem. - Tu Huston. Sluchamy was. Co sie stalo? - Tu Apollo. Rakieta sie zepsula. czyli: cos sie posulo ale nie mowisz co :) napisz co sie nie zgadza i co to znaczy nie dziala - no i czego probowales. zmiana sciezek na takie jakie masz to dobry poczatek. pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:48 |