![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Wie ktos moze co moze powodować że: 1. podczas przeglądania mojej stronki w IE na "niektórych" przeglądarkach ( tzn. na róznych komputerach rónie to bywa ), IE wyżuca błąd i po naciśnięciu OK zamyka przeglądarke (przeważnie podczas naciskania wstecz)? 2. dlaczego na "niektórych" przeglądarkach nie wyświetla <input type=select... ></select> wogóle tak jak by ich nie było (wyswietlam je dynamicznei z bazy i jest ich czasami nawet 200 pod soba [w kolejnych wierszach tabeli])? Wie ktoś może czy jest to problem z przeglądarką, czy może coś z JavaScript jest namieszane? Ps. pisząc niektórych mam na myśli rózne wersje IE, bardzo ważne dla mnie. ______________ pozdro mroowa. z góry dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
po pierwsze. ie to prypana przegladarka. zmien na inną .
po drugie : nie ma czegos takiego jak: <input type=select... ></select> jest : <select name="jaiesname"> <option ..></option> <option ..></option> <option ..></option> .... </select> i pewnie dla tego ci nie wyswietla twego selecta, bo go zle budujesz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ja to pisalem na szybkiego z glowy i dlatego wdarl sie blad, w kodzie mam dobrze napisane i interpretuje mi dobrze u mnie na przegladarce. Tylko bylem wczoraj u szefa zdac stronke i otworzyl u siebie i raz zamknelo mu przegladarke, wyskoczyl jkis blad. Potem juz normalnie otwieralo tylko ze nie bylo selectow, ja sprawdzalem to w domu i nafirmowym swoim kompie i chodzi bez zazutow tylko u szefa nie chodzi a jak mu powiedzialem ze to wina jego przegladarki to mnie wysmial i kazal do jutra to zrobic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
trudno powiedziec cos bez kodu. U mnie klient tez kiedys doinstalwoal sp2 do xp i mu też projekt szlag trafil. Na innych komach dzialalo tylko u niego nie. Może faktycznie to wina twego szefa (jego przeglądarki)
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ok bede myslal dalej.
wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam mroowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Podaj treść błędu.
2. Podaj kod! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A masz włączone wykonywanie skyrptów w przeglądarce?
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:59 |