![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym jakis program który pokazał by mi podgląd aktualnego skryptu napisanego w php (oczywiście chodzi o podgląd na komputerze bez wgrywania na serwer). To bardzo ważne ![]() Pozdrawiam, Krzysiek Ten post edytował krzyszko 25.02.2005, 02:41:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taki parser php, ktory można zintegroważ z Mozilla MozPHP
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
notatnik lub phpExpertEditor
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze mozesz postawic serwer na swoim kompie (np. Apache) -- poszukaj tematow na forum i artu na php.pl.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php is installed, but not specified the path to php.exe in Run Options. - co to znaczy ? Jak robie podglad php to mi wyskakuje Okienko
php Path Error! The probable reasons: Not installed php on your computer. php is installed, but not specified the path to php.exe in Run Options. You can download php installation and extension modules here: www.php.net/downloads.php You can download php documentation here: www.php.net/download-docs.php More detailed information about php on a site www.php.net/ Podglad php robie w programie php Expert Editor. Czemu mi cos takiego wyskakuje ![]() ![]() Tak wogle to zrobiłem tak: 1. Zainstalowałem Apache 2. Zainstalowałem php php-5.0.3 (podczas instalacji pytało o serwer Http wiec podałem Apache) 3.Zainstalowałem php Expert editor i chciałem zrobic podglad php i mi własnie wyskakuje to ci u góry grubym drukiem ![]() Ten post edytował krzyszko 25.02.2005, 15:09:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj sobie apache i php z jakiegos pakietu typu Krasnal, Webserv albo Wamp5 - praktycznie nie trzeba nic recznie ustawiac, wszystko chodzi od razu po instalacji.
Ten post edytował reemii 25.02.2005, 15:30:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat php is installed, but not specified the path to php.exe in Run Options. - co to znaczy ...to znaczy, że nie ustawiłeś w pliku konfiguracyjnym serwera ścieżki do interpretera php (php.exe) Ten post edytował Vertical 25.02.2005, 15:32:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym na twoim miejscu zainstalował sobie WebServa - mniej roboty, a jest on bardzo prosty w obsłudze + ezHTML + IE 6.0. Ja korzystam z takiej mieszanki i jestem bardzo zadowolony
![]() -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat php is installed, but not specified the path to php.exe in Run Options. - co to znaczy ? Pisze że w Run - Options nie masz wpisanej ścieżki do php.exe. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam easyPHP
w zalaczniku mysql,php,apache:) -------------------- Warsztat: Easy PHP 1.7:Apache 1.3.27|PHP 4.3.3|PHPMYADMIn 2.5.3|MYSQL 4.0.15
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecam również zainstalować sobie WebServ 1.2, to jest prostrze niz instalowanie php, MySQL i innych oddzielnie. Taka fajna paczuszka, i w dodatku prosta w obsłudze
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:08 |