![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem od dwóch dni z oblaniem jednego gif'a.
Wydaje mi się, że gdzieś widziałam gotowe rozwiązanie, ale teraz ani przykładu, ani pomysłu na rozwiązanie. http://www.vanike.com/oblany.jpg (tam jest w tle tabelka co nie ma już dla mnie znaczenia, chodzi o samo oblanie tekstu) A może to jest niemożliwe? Pomóżcie proszę. Vanike |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki.
W IE zadziałało rewelacyjnie! Gorzej w Mozilla Firefox - rozjechało sie wszystko. Tak czy inaczej była to sprawa pilna i wystarczy że w IE działa, a jak znajdę trochę czasu pomyślę co zmienić, żeby w innych przeglądarkach też dało się to oglądać. Pozdrawiam Vanike |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do przeróbek dla Firefoksa - myślę, że autor uwzględnił to w artykule. Jeśli nie, na dole masz link do Discussion - tam zadaj pytanie o kompatybilność z najlepszą przeglądarką na świecie!!!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:45 |