![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszym formularzu przekazuje _POST'em wartosc do drugiego
w pliku 2bb.php mam
i w tym pliku mam kolejny formularz ktorym chcialbym wyslac ta wartosc $nr_zamowienia do kolejnego pliku. Jak to zrobic ![]() Ten post edytował usiek00 2.02.2005, 23:30:07 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prześlij tą zmienną GET'em w adresie... o ile ta zmienna nadaje się do przesłania GET'em...
... ale nie mam pojęcia do czego Ci to potrzebne... -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można też użyć mechanizmu sesji
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Majdan @ 2005-02-02 22:35:54) Prześlij tą zmienną GET'em w adresie... o ile ta zmienna nadaje się do przesłania GET'em... ... ale nie mam pojęcia do czego Ci to potrzebne... Bo to jest tak: 1. pobieram z pierwszego formularz 2. idzie to drugiego pliku gdzie sprawdzany jest pewien warunek 3. i wysylane jest do 3 pliku ale glowna sprawa to ten warunek bo w nim sprawdzam czy jaki zostal wcisniety przycisk (uzywam tutaj rowniez <form action>) - chyba ze ktos zna inny sposob) tak wyglada moj kod z drugiego pliku gdzie przekazuje to do trzeciego jak zrobic zeby ten form actionie przeniosl moja zmienna $nr_zamowienia dalej, prubowalem umiescic wewnatrz w/w kodu linijke , ale niestety na nic to sie nie zdalo. Ten post edytował usiek00 2.02.2005, 23:51:45 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:32 |