![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam,
zgłosiłem swoją stronę do konkursu stron www rekiny.pl, wchodząc na poniższy link zobaczycie opis mojej strony i możecie ją obejrzeć. Jeśli według Was jest estetycznie chociaż niezła będę wdzięczny za Wasze głosy;) konkurs stron www pozdrawiam ps.ostrzegam! poziom stron nie jest zbyt wysoki hihi;) Ten post edytował morrison 2.02.2005, 12:03:19 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo niespójne kolory. Menu po lewej zupełnie nie pasuje do tego po prawej, a logo w lewym górnym rogu nie pasuje do kolorystyki strony... Ogólnie za bardzo porozrzucane są elementy strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki za Twoje zdanie,
pewnie dużo w tym racji, na początku w miare dobrze to wygladalo, ale z czasem po prostu cos "na zywca" dodaje tak zeby tylko bylo. Jak tylko bede mial wiecej czasu to zajme sie tym porzadnie;) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kodowanie, kodowanie i jeszcze raz kodowanie. Osoby mnie kojarzące więdzą jak jestm na tym punkcie uczulony ![]() Ze względu na to kodowanie nie mykałem po stronce. Ocena niska - przez kodowanie. |
|
|
![]()
|
|
no tak:)
wkrótce postaram się uwiklac z tym problemem:) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:48 |