![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, google zmieniło "formularz" logowania i za nic nie mogę się zalogować przez curla na konto google, na starym formularzu używałem tego kodu:
Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Ten post edytował miras 4.05.2017, 19:08:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 3.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie jakieś czary z javascript'em, prawdopodobnie przed wysłaniem gogle coś dokleja z poziomu użytkownika do wysyłanego requesta i po tym autoryzuję, oczywiście to moja teoria, a popieram ją tym że google nie lubi dzikiego korzystania z jego usług dlatego stworzono API. Prześledź całego requesta jaki wychodzi przy logowaniu używając przeglądarki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Szukam szukam i nic nie mogę wygrzebać... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Płacę za rozwiązanie problemu.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:16 |